Vitore Isufi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vitore Isufi është inxhiniere topografike në qytetin e Shkodrës.

Edukimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitore Isufi ka përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit, dega Topogjeodezi, Universiteti Politeknik i Tiranës nga viti 1979 deri në vitin 1984.

Karriera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitore Isufi është inxhiniere në ZRPP, Shkodër. Më parë ajo ka shërbyer si Drejtore në ALUIZNI, Lezhë.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitore Isufi ka qenë personazhi i një video/podcast të krijuar nga të rinjtë në kuadër të projektit Local STEMspresso: Promovimi i Grave në STEM nga të rinjtë për të rinjtë, të zbatuar nga SCiDEV me mbështetjen e UNDP Albania, në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale si pjesë e programit të përbashkët të Kombeve të Bashkuar "T'i japim fund dhunës ndaj grave në Shqipëri", financuar nga Ambasada e Suedisë në Shqipëri. [1] [2]

Profili Profesional LinkedIn [3]

Referenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ https://anchor.fm/stemspresso/episodes/Local-STEMspresso-Vitore-Isufi-e1j6n7e
  2. ^ https://scidevcenter.org/local-stemspresso-promoting-women-in-stem-to-youth-from-youth/
  3. ^ https://al.linkedin.com/in/vitore-isufi-10a67248