Vlerësimi i kostos

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Çmimi është sasia e pagesës apo kompensimit që njëra palë i jep palës tjetër në këmbim të një të mire apo shërbimi.

Çmimi paraqet sasine e mallit ne treg.

Vlera e mallit e shprehur me para quhet Çmim

Shiko dhe:[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime dhe shënime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]