Jump to content

Wii Sports

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Wii sports është një loje kompjuterike e prodhuar nga kompania japoneze Nintendo për sistemin Wii. Wii Sports u prodhua në vitin 2004 dhe doli ne shitje së bashku me consolen e nintendos Wii. Wii Sports e ka ndihmuar nintendon që të shes me miliona sisteme te Wiis.