Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2019/02/9

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Pamje e njërit nga "Murgjit e Pacana-s", formacione të mëdha shkëmbore të krijuara nga erozioni i erës dhe të vendosura pranë Salar de Aguas Calientes, Rezerva Kombëtare e Los Flamencos, Kili i veriut.

Pamje e njërit nga "Murgjit e Pacana-s", formacione të mëdha shkëmbore të krijuara nga erozioni i erës dhe të vendosura pranë Salar de Aguas Calientes, Rezerva Kombëtare e Los Flamencos, Kili i veriut.