Wikipedia:Faqja kryesore/Përvjetorët/9 gusht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

 Rregullat e redaktimit

  • Shfaqen katër deri pesë fjali të fushave të ndryshme nga historia, kultura, teknologjia etj. .
  • Do të ketë një figurë djathas, pa opsionin "parapamje" dhe nga 90px deri 120px e lartë.
  • Në karakterë të trashë shfaqen vetëm ata emrat që tregohen në figurën.

<only-include>

Përshkrimi
  • [[]] –
  • [[]] –
  • [[]] –
  • [[]] –
  • [[]] –
  • [[]] –

</only-include>

Propozime