Jump to content

Wikipedia:Faqja kryesore/Paneli/kandidatura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është faqja ku bëhen kadidimet për përzgjdhjen e anëtarëve të panelit të faqes kryesore. Për më tepër shiko faqen e panelit Wikipedia:Faqja kryesore/Paneli

Kandidimi
  • Prefereohet që përdoruesit të cilët kandidojnë për tu bërë anëtarë të panelit të kenë përovjë në projektet Wiki
  • Na tregoni se në cilin projekt jeni anëtarë
  • Na tregoni se cilin seksion të faqes kryesore dëshironi të mirëmbani
  • Për të kandiduar veten, shtoje emrin tënd më poshtë. Mos harro të firmosësh (--~~~~).
Kandidim shëmbull: 
== Emri i përdoruesit == 
Përshëndetje! Unë prej disa kohësh jam anëtar në projektin xx.wiki dhe kam dëshirë të kontribouj në mirëmbajtjen e seksionit yy. 

Ju faleminderit! --~~~~~