Wikipedia:Hapësira teknike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wiki-tech-logo.svg Mirë se vini në hapësirën teknike!

Këtu gjenden informacione për zhvillimet më të fundit teknike. Faqja përditësohet automatikisht nga MediaWiki message delivery sa herë që ka lajmërime të reja.

Nëse dëshironi që lajmërime të tilla t'i merrni dhe në faqen tuaj personale të diskutimit, mund të abonoheni duke ndjekur udhëzimet këtu.

Nëse faqja ndryshon në të ardhmen, sigurohuni që përveç lidhjes më lart, të bëni dhe ndryshimin e nevojshëm te faqja këtu.
Save the Date: Coolest Tool Award 2021: this Friday, 17:00 UTC[Redakto nëpërmjet kodit]

<languages />

Hello all,

The ceremony of the 2021 Wikimedia Coolest Tool Award will take place virtually on Friday 14 January 2022, 17:00 UTC.

This award is highlighting software tools that have been nominated by contributors to the Wikimedia projects. The ceremony will be a nice moment to show appreciation to our tool developers and maybe discover new tools!

Read more about the livestream and the discussion channels.

Thanks for joining! andre (talk) -08:02, 6 January 2022 (UTC)

Tech News: 2022-14[Redakto nëpërmjet kodit]

4 prill 2022 23:01 (CEST)

Tech News: 2022-15[Redakto nëpërmjet kodit]

11 prill 2022 21:44 (CEST)

Tech News: 2022-16[Redakto nëpërmjet kodit]

19 prill 2022 01:11 (CEST)

Tech News: 2022-17[Redakto nëpërmjet kodit]

26 prill 2022 00:55 (CEST)

Tech News: 2022-18[Redakto nëpërmjet kodit]

2 maj 2022 21:33 (CEST)

Tech News: 2022-19[Redakto nëpërmjet kodit]

9 maj 2022 17:22 (CEST)

Tech News: 2022-20[Redakto nëpërmjet kodit]

16 maj 2022 20:58 (CEST)

Tech News: 2022-21[Redakto nëpërmjet kodit]

24 maj 2022 02:20 (CEST)

Tech News: 2022-22[Redakto nëpërmjet kodit]

30 maj 2022 22:28 (CEST)

Tech News: 2022-23[Redakto nëpërmjet kodit]

7 qershor 2022 04:45 (CEST)

Tech News: 2022-24[Redakto nëpërmjet kodit]

13 qershor 2022 18:58 (CEST)

Tech News: 2022-25[Redakto nëpërmjet kodit]

20 qershor 2022 22:18 (CEST)

Tech News: 2022-26[Redakto nëpërmjet kodit]

27 qershor 2022 22:02 (CEST)

Tech News: 2022-27[Redakto nëpërmjet kodit]

4 korrik 2022 21:31 (CEST)

Tech News: 2022-28[Redakto nëpërmjet kodit]

11 korrik 2022 21:24 (CEST)

Tech News: 2022-29[Redakto nëpërmjet kodit]

19 korrik 2022 00:59 (CEST)

Tech News: 2022-30[Redakto nëpërmjet kodit]

25 korrik 2022 21:27 (CEST)

Tech News: 2022-31[Redakto nëpërmjet kodit]

1 gusht 2022 23:21 (CEST)

Tech News: 2022-32[Redakto nëpërmjet kodit]

8 gusht 2022 21:49 (CEST)

Tech News: 2022-33[Redakto nëpërmjet kodit]

15 gusht 2022 23:08 (CEST)

Tech News: 2022-34[Redakto nëpërmjet kodit]

23 gusht 2022 02:11 (CEST)

Tech News: 2022-35[Redakto nëpërmjet kodit]

30 gusht 2022 01:04 (CEST)

Tech News: 2022-36[Redakto nëpërmjet kodit]

6 shtator 2022 01:21 (CEST)

Tech News: 2022-37[Redakto nëpërmjet kodit]

13 shtator 2022 03:49 (CEST)

Tech News: 2022-38[Redakto nëpërmjet kodit]

MediaWiki message delivery 20 shtator 2022 00:15 (CEST)Reply[reply]