Wikipedia:Kthjellim koncepti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtesa [+]
[[WP:KK|WP:KK]]

Kthjellimi konceptit (kuptimit të fjalës) duhet të bëhet për ato fjalë, të cilat kanë emër të njëjtë apo të ngjashëm, dhe duhet para së gjithash të sqarojë përmbatjten e tyre, për shkak se fjalët kanë kuptime të ndryshme. Për shëmbull fjala rënjë është një rrënjë peme, por është edhe një rrënjë fjale. Kthjellimet e konceptit të fjalës mund të bëhen duke vendosur në fund të faqes stampën {{Kthjellim}}, e cila pas redaktimit do të pasqyrojë stampën e mëposhtme:
Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Kthjellim koncepti.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Në qoftë se njëri nga artikujt është shumë më i dëgjuar se të tjerët, atëherë ai artikull mund të vendoset nën titullin kryesor (kryetitulli), dhe sipër faqes së artikullit kryesor të vendoset një lidhje tek faqja kthjelluese përkatëse.