Wikipedia:Licenca të materialeve Islame

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Faqja mbrohet nga ndryshimet eventuale të pa dëdhirueshme.
Në emër të All-llahut mëshiruesit , mëshirëbërësit.
Të nderuar miq dhe editues, vizitues dhe të interesuar mbi Islamin, paqa dhe mëshira e Zotit qoft mbi ju.
Kjo është një faqe e mbrojtur në të cilën do të jen të rradhitura licensat e marra nga burime të materialeve Islame kështu që ju të e keni të ditur se materialet janë të lira për t'u përdorur. Si dhe kjo u lehtëson edituesve që të dijnë se nga janë të lirë të gjurmojnë materiale.

P.S. Nëse keni licensë të lejuar apo të ndaluar atëhere kontaktoni administruesin Puntori

Licensa të lejuara[Redakto nëpërmjet kodit]

AlbIslam.com[Redakto nëpërmjet kodit]

Kërkues: Puntori (sq.Wiklipedia administrues)
Lejues:Ramadan Ramadani (AlbIslam.com editor)
Data:10 Gusht, 2006
Kushte (citat): nuk ka asnje problem per te marre materila nga albislami per publikim ne sajtin qe keni permendur, per deri sa nuk behen ndryshime redaktuese ne domethenie si dhe te kete reference se ehste marre nga Albislam.Com.

Horizonti.com[Redakto nëpërmjet kodit]

Kërkues: Puntori (sq.Wiklipedia administrues)
Lejues:Imer Gruda (editor)
Data:20 Shtator, 2006
Kushte: të pa përcaktuara

Licensa të ndaluara[Redakto nëpërmjet kodit]