Wikipedia:Oda e Fillestarëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mirë se vini në Odën e fillestarëve
Këtu mund të bëni pyetje ose të kërkoni ndihmë në faqen e Diskutimeve ku një përdorues
me eksperiencë do të ketë mirësinë t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.


Shkoni te faqja e pyetjeve për të parë pyetjet e të tjerëve ose për të bërë pyetjen tuaj.

ose

Bëj një pyetje tani

Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh[Redakto nëpërmjet kodit]

Si është struktura e një artikulli të zakonshëm?

  • Sipas shembullit të mëposhtëm:
  1. Hyrja në temë.
  2. Përmbajtjen e temës të ndarë në seksione e paragrafë.
  3. Shikoni dhe këtu (artikuj të tjerë që kanë lidhje me artikullin në fjalë)
  4. Referime (burimi i të dhënave të përdorura në artikull}
  5. Lidhjet e jashtme (informacione plus për artikullin e mësipërm)
  6. Kategoria

Si redaktohet një faqe?

Në cilën trajtë duhet ta shkruaj artikullin?

  • Në trajtën e shquar në numrin njëjës.

Ku duhet të ankohem nëse një përdorues më fyen apo ofendon?

  • Tek një administrator duke bashkangjitur kopjen e tekstit dhe përdoruesin që ju është drejtuar juve.

Ku duhet të ankohem nëse një nga administratoret më fyen apo ofendon?

  • Tek një burokrat duke bashkangjitur kopjen e tekstit dhe administratorin që ju është drejtuar juve.


Wikipedia të uron punë të mbarë!

Help panel question on Top Qeni (18 maj 2021 12:00)[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello, I want to remove a article thats fake for Top Channel --Rigert Lusha (diskutimet) 18 maj 2021 12:00 (CEST)

Help panel question on Përdoruesi diskutim:KlarisaC (27 maj 2021 18:38)[Redakto nëpërmjet kodit]

si te shkruaj --KlarisaC (diskutimet) 27 maj 2021 18:38 (CEST)

Help panel question on Jeta e Re (Lushnjë) (28 maj 2021 14:02)[Redakto nëpërmjet kodit]

A --Arjan leme (diskutimet) 28 maj 2021 14:02 (CEST)

Help panel question on Silvana Braçe (6 korrik 2021 14:24)[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello I need to fix my birthday --Silvana Brace (diskutimet) 6 korrik 2021 14:24 (CEST)

Help panel question on Përdoruesi:Xhuljano karafilaj (20 korrik 2021 21:52)[Redakto nëpërmjet kodit]

hello i want to create an article for an albanian war hero can you please send me some instruction how to write. Thanks --Xhuljano karafilaj (diskutimet) 20 korrik 2021 21:52 (CEST)

Help panel question on Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2021/35 (30 gusht 2021 15:29)[Redakto nëpërmjet kodit]

A e dini se : Ajvari origjinal prodhohet VETEM nga speci sumborkë? --NolavKuqi (diskutimet) 30 gusht 2021 15:29 (CEST)

Help panel question on Meningjiti (11 shtator 2021 08:40)[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello --Ana jella (diskutimet) 11 shtator 2021 08:40 (CEST)

Help panel question on Beteja e Vërrinit (14 shtator 2021 17:40)[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello,I'd like to know how to make a military infobox on mobile. --XxNoXxx (diskutimet) 14 shtator 2021 17:40 (CEST)

Help panel question on Besa (19 shtator 2021 10:25)[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello --Kaurri realist (diskutimet) 19 shtator 2021 10:25 (CEST)