Wikipedia:Projekti Kosova/Arkiva/1

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Për njohësit e gjuhëve të huaja Wikipedia:Projekti Kosova/WikiOKB
- Wikipedia:Projekti Kosova/WikiOKB/Anglisht
- Wikipedia:Projekti Kosova/WikiOKB/Gjermanisht

Projekti Kosova ka për tri qëllime


  1. Përmbledhejen e artikujve që kanë të bëjnë me temen Kosova
  2. Lehtësimin e gjetjes së të dhënave gjatë redaktimit në artikujt me temen kosova
  3. Kordinimin e punës me projektet në gjuhët tjera.

Lajmërime rreth projektin[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Deri më tani në sq:Wikipedia janë pregatitur artikujt për Kosovën dhe për kumunat e saj.
  • Disa organizata qeveritare, shoqërore dhe ekonomike.
  • Shumica e këtyre rtikujve (shiko më lart) janë të kategorizuara në kategorin Category:Kosovë
  • Është hapur portali Portal:Kosova
  • Është hapur ky projekt kordinues i fletave të hapësirave përbrenda sq:Wikipedia dhe Wikipedia-ve në gjitha gjuhët tjera.--Hipi Zhdripi 2006 Prill 8 21:00 (UTC)

material[Redakto nëpërmjet kodit]