Wikipedia:Udhëzim mjekësie

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Aeskulap

Udhëzim i rëndësishëm mbi artikujt e mjekësisë dhe shëndetit


Informatat nga interneti d.m.th edhe ato nga Wikipedia nuk duhet të përdoren si burim i vetëm për vendimet që kanë lidhje me shëndetin e juaj.

Në rast të problemeve shëndetësore pyeteni mjekun ose farmacistin për hapat e mëtejshëm.

Artikujt në Wikipedia ofrohen në mënyrë të hapur dhe pa kontrollim redaksional. Edhe pse gati të gjithë pjesëmarrësit e Wikipedia-s tërë kohën ndihmojnë dhe përmirësojnë artikujt mbi temat e mjekësisë dhe shëndetit, është e mundur që këta artikuj të kenë gabime dhe këshillat e dhëna të jenë të dëmshme për shëndetin e juaj.

Mos merrni asnjëherë medikamente pa konsultimin e mjekut ose farmacistit!