Jump to content

Wikipedia:WPCleaner

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
WPCleaner
Pamje nga ekrani i kompjuterit
WPCleaner is a maintenance tool for Wikipedia.
ZhvilluesNicoV
Statusi i zhvillimitActive
Gjuhet e programimitJava
PlatformaJava SE 7.0 or later
Gjuhët e mundshme31 gjuhë
Stampa:Hidden topAsturian, Azerbaijani, Bengali, Brazilian Portuguese, Chinese (Simplified), Czech, Danish, Dutch, English (United Kingdom), English, Esperanto, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Norwegian Bokmal, Occitan, Persian, Polish, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian, UrduStampa:Hidden bottom
Përdoret përWikipedia tool
LicencaApache License V2.0
Faqja zyrtareGitHub

WPCleaner është një mjet i projektuar për të ndihmuar me detyra të ndryshme të mirëmbajtjes, veçanërisht riparimin e lidhjeve të faqeve kthjelluese, kontrolluan Wikipedia, ndreq gabimet ortografike dhe tipografit, dhe ndihmon me përkthim e artikujve që vijnë nga wiki të tjera.

Punon në 56 Wiki-t dhe mund të konfigurohet për të punuar në çdo Wiki tjetër. Është përkthyer, të paktën pjesërisht, në 31 gjuhë. Mund të shtohet më shumë përkthime më vonë.

Është zhvilluar n Java, dhe duhet të jetë në gjendje të ekzekutohet në çdo kompjuter i pajisur me Java SE 7.0 ose i më vonshëm. WPCleaner instalimi është i thjeshtë. Burimi i kodit gjendet në GitHub.