Wikipedia:WikiProjekti Importimi automatik i artikujve/Biografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ikona Artikujt Info
Emblem of the Papacy SE.svg
Lista e papëve 240 artikuj me biografitë e papëve. Artikujt kanë nevojë për lidhje ndërwiki dhe për kontroll nëse skedat janë të thyera apo jo!

██ Artikujt jane importuar dhe verifikuar. ██ Ka nevoje per korigjim per vertetesi. ██ Artikuj jane ngarkuar pjeserisht ose nuk jane ngarkuar fare. Ende ne proces.