Wikipedia:WikiProjekti Importimi automatik i artikujve/Vendbanimet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Flamuri Shteti Artikujt Ç'mund të bëj unë?
Flag of Canada.svg
Kanadaja 400+ artikuj nga kontetë, provincat qyetet
Flag of Norway.svg
Norvegjia 500 artikuj nga qarqet, komunat, rajonet, qytetet
Flag of Sweden.svg
Suedia 700+ artikuj nga provincat, qarqet, komunat, qyetet
Flag of the Netherlands.svg
Holanda 650 artikuj
Flag of France.svg
Franca 3986 kantone

██ Artikujt jane importuar dhe verifikuar. ██ Ka nevoje per korigjim per vertetesi. ██ Artikuj jane ngarkuar pjeserisht ose nuk jane ngarkuar fare. Ende ne proces.