Wikipedia:WikiProjekti Social Media/Propozime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fillimi Udhëzimet Propozime Kalendari Burimet facebook
sq.wikipedia.org
twitter
sqwikipedia
instagram
sqwikipedia

Për të propozuar një publikim, ju duhet së pari të shënoni një titull dhe pastaj - krijoni propozim të ri. Titulli duhet të përcaktojë llojin e publikimit. Titulli nuk do të publikohet, por është për kategorizim të propozimeve.

Shembuj: "Foto-Piktura e Mona Lisa", "Foto-Ismail Kadare", "Ngjarje të datës 21 nëntor", "Lorik Cana", "Formula 1", "Thenie e Albert Einstein", "Shkencë-Zbulim i ri", etj.

Propozimet aktuale[Redakto nëpërmjet kodit]