Wikipedia:WikiProjekti Social Media/Kalendari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fillimi Udhëzimet Propozime Kalendari Burimet facebook
sq.wikipedia.org
twitter
sqwikipedia
instagram
sqwikipedia


Kjo është lista propozimeve të pranuara dhe të planifikuara për publikim. Në publikimet e kaluar të rradhitura sipas datës, publikimet përmbajnë tekstin/media, datën, kohën e publikimit, propozuesi i publikimit dhe linku i publikimit në rrjetet sociale(jo patjetër).

Ju lutem vini re, sepse disa nga propozimet e pranuara dhe që planifikikohen të publikohen në të ardhmen, ka mundësi që data e publikimit të ndryshohet dhe të ricaktohet për më vonë, për ndonjë arsye të caktuar.

Arkivat: · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 1 · 2 · aktualisht · 11 · 12 · 1


Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull i një propozimi të publikuar
11 shtator

[Në ditën e sotme] ...Në sulmin e 11 shtatorit 2001, shkatërrohen Qendra Tregëtare Botërore në New York City dhe muri perëndimorë i Pentagonit në Arlington, Virginia, dhe rrëzohet një avion udhëtarësh në Shanksville, Pennsylvania. Gjithësej vdesin 2,974 njerëz. https://sq.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center

[ FOTO | 16:30 | PROPOZUESI - PROPOZIMI | LINK ]

Tetor 2020[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:WikiProjekti Social Media/Kalendari/2020/10