Jump to content

Wikipedia:WikiProjekti Women in Red/Artikuj që mungojnë/Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

# Article description data e lindjes data e vdekjes imazh item
1 Agnesa Rexha futbolliste kosovare 1994-10-04 Q66840893
2 Alberina Syla 1997-09-04 Q93297569
3 Antigona Miftari 1995 Q66840976
4 Besarta Leci futbolliste kosovare 1993-10-14 Q66939459
5 Besmira Morina futbolliste kosovare 1987-06-24 Q66840987
6 Blerina Musa futbolliste kosovare 1994-10-24 Q66840995
7 Blerta Kaqiu futbolliste kosovare 1992-02-24 Q66840998
8 Blerta Shala futbolliste kosovare 1998 Q66841000
9 Donika Grajqevci 2001-11-14
Q96289173
10 Donjeta Halilaj futbolliste kosovare 2000-03-12 Q66938718
11 Edona Kryeziu futbolliste kosovare 1995 Q66841057
12 Fjolla Shala futbolliste kosovare 1993-03-20 Q66939287
13 Flaka Aslanaj futbolliste kosovare 2001-05-14 Q66938686
14 Florentina Kolgeci futbolliste kosovare 2000 Q66841086
15 Gresa Bakraçi 1995-09-11 Q55318390
16 Hiljmnijeta Apuk 1956-06-02 Q19544756
17 Kaltrina Biqkaj futbolliste kosovare 2000 Q66841149
18 Leonora Ejupi futbolliste kosovare 2000-02-07 Q66939122
19 Liridona Syla futbolliste kosovare 1986-02-05 Q66841236
20 Marigone Tahiri futbolliste kosovare 1999-02-25 Q66938670
21 Qendresa Bajra futbolliste kosovare 1992-05-11 Q66841330
22 Taida Pasic 1987-04-10 Q2680121
23 Zana Berisha miss Kosova 2018 1995 Q55433921
24 Радивоевич, Йованка 1922 1943 Q13557322
End of auto-generated list.