Wikipedia:WikiProjekti Women in Red/Dokumentimi i eventeve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Women in Red


Data 20/11/2016[Redakto nëpërmjet kodit]

Redaktim biografish të grave Shqiptare dhe të huaja.
Vendi: Open Labs hackerspace, Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67, Tiranë, Shqipëri. Harta

Dokumentimi[Redakto nëpërmjet kodit]

WikiProjekti Gratë - Maratonë redaktimi në Wikipedia