Jump to content

Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2020

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2020 Shqipëria

Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2020 Kosova

Axhenda e takimit dy ditor online(9-10 Maj)[Redakto nëpërmjet kodit]

Axhenda për nëser dhe pasnesër per të gjithë pjesëmarrësit:

09.05.2020

  • 11:00 - Takimi i parë online. Linku: https://meet.jit.si/WoALUG
  • 11:10 - Prezantimi me WoALUG
  • 11:20 - Prezantimi i garës CEE Spring
  • 11:30 - 12:30 - Demonstrimi i veglës për përkthim dhe editimit te wikit
  • 12:30 - 18:00 - Përkthimi i përbashket dhe ndihma e vazhdueshme ne dispozicion për fillestarë

10.05.2020

  • 11:00 - Takimi i dytë
  • 11:10 - 18:00 Vazhdimi i përkthimeve dhe redaktimeve

Kini parasysh që kanali i takimit online do jetë i hapur deri në oren 18:00 dhe ju mund te futeni online sa here te keni pyetje gjatë ditës.

Shihemi nesër! 😃