Wikipedia diskutim:WikiProjekti Shqipëria

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Shqipëria  
WikiProject iconKjo page është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Shqipëria, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar Shqipëria në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 ???  Kjo page nuk ka nevojë për një vlerësim në shkallën e cilësisë të projektit .
 

en:Languages in censuses and en:Race and ethnicity in censuses[edit source]

Pleas add information about this country to this articles.--Kaiyr (diskutimet) 24 Gusht 2014 11:44 (CEST)