William Penn

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

William Penn (14 tetor 1644 - 30 korrik 1718) ishte themeluesi i provincës së Pensilvanisë dhe i qytetit kryesor të saj Filadelfia[1].

  1. ^ www.ushistory.org/penn/bio.html