Xheni Çuni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Xheni Çuni
Lindi më 22 maj 1993
Vendlindja Shqipëri
Profesioni Artiste

Xheni Çuni (lindi më 22 maj 1993) është artiste shqiptare. Ajo tashmë është duke studiuar në akademinë e arteve dhe filmit në Kunstakademie Düsseldorf.

Biografia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ajo lindi në vitin 1993 në Fier. Ajo ka ekspozuar punën e saj në Kunstakademie Düsseldorf dhe në qytete të ndryshme të Gjermanisë.

Ekspozimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • 2016 Galeria Mytoro Hamburg, Gjermani
 • 2016 Kunstakademie Düsseldorf, Dyseldorf, Gjermani
 • 2016 Festivali ndërkombëtarë i fotove, Tiranë, Shqipëri
 • 2016 “ETHNOspring” die Farben des Frühlings und der Kultur, Këln, Gjermani
 • 2016 Rundgang Kunstakademie Düsseldorf, Dyseldorf, Gjermani
 • 2015 Ne jemi Evropë, Essen, Gjermani
 • 2015 Mekanda Sanat Fotograf Sergisi, Stamboll, Turqi
 • 2015 Knapp aber Möglich Klasse Marcel Odenbach, Dyseldorf, Gjermani
 • 2015 Rundgang Kunstakademie Düsseldorf, Dyseldorf, Gjermani
 • 2014 Ausstellung und Auktion zum 25-jährigen Bestehen von „wünschdirwas“, Dyseldorf, Gjermani
 • 2014 Rundgang Kunstakademie Düsseldorf, Dyseldorf, Gjermani
 • 2013 Düsseldorfer Private Art, Dyseldorf, Gjermani
 • 2012 Penrith Regional Gallery, Australi
 • 2011 "PreFoto" Qendra e Kulturës "Abdullah Krashnica", Preshevë, Serbi
 • 2011 "Exposition Fokus " Galeria e Arteve, Fier, Shqipëri