Zëri i Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Zëri i Vlorës.jpg

Zëri i Vlorës Organ i Komitetit të P.P.SH të rrethit të Vlorës. Filloj të botohet që nga viti 1965. Dilte dy ditë në javë, ditën e enjte dhe ditën e diel.

Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.