Çështja shqiptare: historia dhe politika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Çështja shqiptare, historia dhe politika.JPG

Çështja shqiptare: historia dhe politika Autori: Rexhep Qosja. Botuesi: Toena. Viti i botimit: 1998. Faqet e librit 364. ISBN 99927-1-068-3