Jump to content

1458

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori


Mbi vitin 1458.


  • Hamza Kastrioti, nipi i Gjergj Kastriot Skënderbeut, ikën në Stamboll për herë të dytë.
  • Vrana Konti një nga gjeneralët, strategët, komandantët më të zotë dhe burrë i patronditur në besnikëri i Gjergj Kastriot Skënderbeut.
  • Alfonso V i Aragonit, miku më i ngushtë dhe mbrojtës i Gjergj Kastriot Skënderbeut.
  • Hamza Kastriotit, nipi i Gjergj Kastriot Skënderbeut.