24 orëshi i një 10,000 lekëshi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

24 orëshi i një 10,000 lekëshi është një film i prodhuar në vitin 2007 dhe përshtkruan udhëtimin e një kartëmonedhe 10,000 mijë lekëshe e cila kalon dorë me dorë, duke treguar njerëz dhe situata të ndryshme. Filmi zgjat 20 minuta dhe nuk ka personazhe kryesore. Shumë gjëra ndodhin përreth kësaj kartëmonedhe, që nga çasti kur jepet si dhuratë, e vjen rrotull, e përdorur për blerje, e vjedhur, e dhuruar përsëri, duke na hapur një dritare të jetës në Shqipëri. [1]

Regjisori dhe ekipi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit