Aerobiku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Aerobiku

Aerobik janë ushtrime trupore të kombinuara me kërcime muzikore dhe gjimnastikë gjatë të cilave ushtrohet rritja e vëllimit të oksigjenit në trupin e njeriut.