Jump to content

Aeropoti Göteborg-Landvetter

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Brenda aeroportit

Aeroporti Göteborg-Landvetter është aeroport ndëkombëtar i cili ndodhet në Landvetter. Është aeroporti i dytë më i madh në Suedi pas aeroportit Stokholm-Arlanda. Ky aeroportit drejtohet nga Swedavia.

Autobusat e aeroportit dhe Swebus i merr pasagjerët në qytetin e Göteborgut për 20 minuta dhe për 30 minuta i merr në stacionin e Göteborgut. Swesub (Bus 830) i merr pasagjerët në stacionin kryesor në Borås për 40 minuta dhe në stacionin kryesor në Jönköping për 1 orë e 50 minuta.