Afrim Mărăscu-Buhuș

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Afrim-Pătru Mărăscu-Buhuș (i lindur më 2 tetor 1947Craiova dhe vdiq më 24 korrik 2021Lugoj, Qarku Timiș) ai është një ish-senator rumun në legjislaturën e vitit 1990 deri në 1992 dhe 1992 deri në 1996 në listat e partive FSN.

Afrim Mărăscu-Buhuș ai ka tre vëllezër.

Afrim Mărăscu-Buhuș ai u martua me Dumbrăvița Mărăscu-Buhuș në 1969 dhe vdiq si grua në 2008.

Dumbrăvița-Angela Mărăscu-Buhuș i lindur më 21 nëntor 1948 dhe vdiq në moshën 59 vjeç më 6 maj 2008.

Afrim Mărăscu-Buhuș prindërit e tij quhen Stan dhe Vicenția Mărăscu-Buhuș

Vicenția Mărăscu-Buhuș (i lindur më 11 korrik 1929 dhe vdiq në 2014 ishte 84 vjeç)

Stan Mărăscu-Buhuș (i lindur më 14 maj 1923 dhe vdiq më 29 nëntor 2002)

Afrim-Pătru Mărăscu-Buhuș vdiq në moshën 73 vjeç më 23 korrik 2021.