Age Bojaxhiu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Age Bojaxhiu ishte e bija e Kolë Bojaxhiu (babai i Nënë Terezës) dhe Drane Bojaxhiu, e motra e Gonxhe Bojaxhiu. Nuk dihen shume gjëra mbi jetën e saj. Mbas vdekjes së babait, ajo së bashku me nënën u largua nga Shkupi dhe u vendos në Shqipëri. Vdiq në vitin 1973Tiranë dhe u varros po aty.