Ajay Bhatt

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ajay V. Bhatt është një inxhinier kompjuterësh indian-amerikan. Ai është shpikësi dhe projektuesi i USB (Universal Serial Bus), AGP (Accelerated Graphics Port), PCI Express, etj. Aktualisht Bhatt është kryeinxhinier i Input/Output në Intel.