Aktori (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Aktor ose Aktori mund të teferohet tek:

Aktori është një person i cili luan një rol në teatër, kinema apo televizion,
Aktori (UML) në analizat e kërkesave dhe UML,
Actor (gjuhë programore)

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Aktori (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.