Aleks Vranai

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

VEPRIMTARIA KRIJUSE- BOTUSE E PROF. DR. A. VRANAI[redakto | përpunoni burim]

I. TEKSTE MËSIMORE

 • A.Vranai (1964)- Petrologjia Strukturore. Tekst mesimor (dispencë) Shtypshkonja e Universitetit të Tiranës.
 • A. Vrani, K. Gjata (1967)- Udhëheqes për praktikat e petrografisë (mikroskopikë) Shtypshkronja Universitetit të Tiranes, Tiranë
 • A. Vrani, E. Dodona (1973)- Bazat e gjeologjisë (Sh. B. Universitare) Tiranë,
 • Dh. Kote, A. Vrani, K. Gjata (1978)- Udheheqës për praktikat e petrologjisë (makroskopikë-mikroskopikë) Sh.B.U. Tiranë
 • N. Konomi, A. Vrani, A. Lubonja (1982)- Gjeologjika inxhinierike. Sh.B.U. Tiranë,
 • A.Vrani, M.Shallo, Dh.Kote (1985)- Petrologjia strukturore. Volumi I dhe II, Sh.B.U. Tiranë,
 • A.Vranai, L.Peza, M.Shallo (1986)- Gjeologjia e Shqipërisë. Sh.B.U. Tiranë,
 • V. Melo, A.Vranai (1990)- Rilevimet gjeologjike. Sh.B.U. Tiranë,
 • P. Qiriazi, A. Vranai (1991)- Gjeografia fizike e Shqipërisë. Sh.B.U. Tiranë,
 • K. Prifti, E. Dodona, A. Vranai (1991)- Bazat e gjelogjisë. Sh.B.U. Tiranë,
 • A. Vrani, M. Shallo, A. Xhomo (1997)- Gjeologjia e Shqipërisë. Sh.B.U. Tirane


Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.