Jump to content

Alexander Karelin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Alexander Karelin (26 shtator 1967) është një Hero i Federatës Ruse.

Ai fitoi medalje ari në 1988, 1992 dhe 1996Lojërat olimpike.