Ali Demi (Lagje)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ali Demi (Lagje) is located in Earth
Ali Demi (Lagje)
Ali Demi (Lagje) (Earth)

Ali Demi është lagje në njësinë administrative "Tirana 1" dhe "Tirana 2" në Tiranë. Lagjja ka marr emrin e Heroit të popullit Ali Demi.