Ambasada e Austrisë në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ambasada e Austrisë në Kosovë është hapur më 20 mars 2008.

Para hapjes së ambasadës së Austrisë në Kosovë për marrëdhëniet në mes të Kosovës dhe Austrisë ishte përgjegjëse Zyra e Austrisë në Kosovë e cila ishte nën drejtimin e Gernot Pfandlerit.