Andrew Wiles

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Skeda:225px-Andrew wiles1-3.jpg
Andrew Wiles

Andrew Wiles (lindur 11 Prill 1953) është një matematikanë Britanik dhe profesor në Universitetin i Princeton.

Ai është njeriu më famshëm për Teoremën e Fundit te Fermatit.