Antilopa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Antilopa është emër përmbledhës për disa lloje të lopëve dhe kafshëve me brinjë posaçërishtë në Afrikë, Azinë e mesme dhe jugore.

Blackbuck male female.jpg