Arben Astrit Isaraj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të dhëna vetjake Datëlindja: 21.4.1966 Vendlindja: Vlorë

Gjendja Civile: I martuar me dy fëmijë

Edukimi: 1984- 1988: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë.

1990-1991: Specializim në Universitetin e Athinës mbi mendimin politiko- juridik në botën antike.

1992-1993: Specializim në Universitetin e Londrës në fushën e teorisë së politikës.

1993: Specializim mbi njohjen e organizatave ndërkombëtare në Bruksel, pranë NATO-s.

1994: Specializim në Trento (Itali), mbi mendimin modern mbi të drejtën. 1999: Specializim pranë Universitetit Monteskje (Bordeaux IV), Francë, për historinë e së drejtës publike dhe mendimin politik.

Veprimtaria profesionale:

1988-2000: Pedagog në Fakultetin e Drejtësisë, në lëndët: Doktrina politiko-juridike dhe Filozofi e së Drejtës, Universiteti i Tiranës.

1994-1995: Zëvendësdekan i Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës.

1998-1999: Këshilltar juridik i Kryeministrit.

1999-2000: Këshilltar juridik i Kryeministrit për Çështjet e Sigurisë Kombëtare.

2001-2002: Këshilltar juridik i ministrit të Mbrojtjes.

2002-2004: Këshilltar juridik i Kryeministrit.

1999-2000: Inspektor i Përgjithshëm i SHISH-it.

Veprimtaria politike:

2000 e vazhdim: anëtar i PSSH-së

2004-2005: Zëvendësministër i Rendit Publik.

2005 e vazhdim: Anëtar i Asamblesë kombëtare të PSSH-së.

2007 e në vazhdim: Anëtar i Kryesisë së PSSH-së Zgjedhur në: Legjislatura: XVII, XVIII Qarku: Vlorë

Grupi parlamentar: PSSH


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.