Argëtimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kategorizmi i Argëtimit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Enigmatika është pjesë e rëndësishme e argëtimit dhe ajo mund të ndahet në disa pjesë të rëndësishme të cilat përveç karakterit argëtues përmbajnë edhe karakterin edukativ. Kategori kryesore të enigmatikës janë :

  1. Fjalëkryqi,
  2. Anagrami,
  3. Rebusi,
  4. Palindromi,
  5. Labirinti,
  6. Katrori magjik,
  7. Piramida,
  8. Kriptogrami,
  9. etj.

Historia e Argëtimit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Personazhe në lëmin e Argëtimit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shqiptar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Botëror[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]