Arian Starova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Arian Starova
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
Në detyrë
20012009
Ministër i Jashtëm
Në detyrë
12 mars 1997 – 25 korrik 1997
Paraprirë ngaTritan Shehu
Pasuar ngaPaskal Milo
Zv Minister i Jashtëm
Në detyrë
30 prill 1992 – 09 mars 1997
Zv Minister i Mbrojtjes
Në detyrë
22 tetor 2009 – 05 shtator 2013
Të dhëna vetjake
U lind më26 shtator 1954
Elbasan
NënshtetësiaShqiptar
Partia politikeBLD Kryetar
Fëmijët2
PunësimiPolitikan

Arian Starova është politikan shqiptar dhe ish-Zv. Ministër i Mbrojtjes. Ai ka qenë deputet i partisë "Bashkimi Liberal Demokrat" në Kuvendin e Shqipërisë (2001-2009) dhe Ministër i Punėve të Jashtme i Shqipërisë në periudhën 12 mars 1997 deri më 25 korrik 1997.

Starova është kryetar i partisë "Bashkimi Liberal Demokrat" të Shqipërisë.