Jump to content

Auckland Grammar School

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Auckland Grammar School shkollë e maturës mashkullore në Aukland, Zelandën e Re.

Grammar School apo Shkolla e Gramatikës është një shkollë vetëm për çuna dhe në të mësimet vazhdohen nga viti shkollorë i nënët deri në vitin e trembëdhjetë. Pranë shkollës gjendet konvikti dhe llogaritet si një ndër shkollat më të mëdha të Zelandës së Re.