August W. von Hofmann

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
August W. von Hofmann

August Wilhelm von Hofmann lindi më 8 prill 1818 në Giessen, Gjermani dhe vdiq më 5 maj 1892 në Berlin, ishte kimist gjerman.