Azra Duliman

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Azra Duliman (lindi më 14 shkurt 1986) është fituese në Miss Sweden 2009. Ajo ka ardhur në Suedi në moshën 7 vjeçare nga Bosnja dhe Hercegovina. Ajo nuk do të marrë pjesë në Miss Universe apo ndonjë konkurs tjetër të bukurisë pasi që Miss Sweden ka humbur të drejtat e licencës për të kurorëzuar një fituese të tillë.