Jump to content

Barazimi (Kontabilitet)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Barazimi apo Regjistrimi (latinisht: bilanx) është fletë dëftesë në të cilën paraqitet të hyrat dhe të dalurat e përgjithshme vjetore të një sipërmarrje.