Jump to content

Bashkim Resuli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Bashkim Resuli
Emri Bashkim
Mbiemri Resuli
Kombësia shqiptare
Profesioni bakterolog
Mirënjohje
Akademik - Shqipëri

Bashkim Resuli akademik, është president i Shoqatës Shqiptare të Gastroenterologjisë dhe përgjegjës i Shërbimit të Gastroenterologjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Tiranës.

Prof. Bashkim Resuli është anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë