Believe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Believe është pjesa muzikore e filmit The Polar Express, tekstin dhe komponimin e saj e kanë pregatitur Glen Ballard dhe Alan Silvestri. Pjesa muzikore Believe është zgjedhur në kategorinë muzika më e mirë e filmit si kandidate për çmimin Golden Globe për vitin 2004 të mbajtur më 16 janar 2005.