Beqir Gërbi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Beqir Gërbi Shefi i shtabit të flotës detare të Shqipërisë (1981-1990) dhe kryetar i komisionit për përcaktimin e vijës së Shelfit Kontinental Shqipëri-Itali (1982-1990).