Besa (revistë në Egjipt)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Besa ka qenë një revistë e përmuajshme e mërgatës shqiptare në Egjipt. Ajo ka dalë nga viti 1904 deri me 1905.

Numri i parë doli në Kajro. Ajo arriti të dalë deri në 5 numra. Botohej në gjuhet shqip, frëngjisht dhe pjesërisht në greqisht. Redaktorë kanë qenë TH. Avrami dhe M. Duçi.